Pieneläintuhkaamo Tuulikello

Mukana lemmikkisi viimeisellä matkalla

Sujuva kuljetuspalvelu

Viimeisen matkan kuuluu sujua arvokkaasti ja joustavasti. Tuulikellossa lemmikin nouto onnistuu sekä kotoanne että yhteistyökumppaneihimme kuuluvilta eläinlääkäriasemilta. Voit myös sopia toimittavasi lemmikkinne paikan päälle.

Uurnan voi noutaa Tuulikellosta, tai se voidaan toimittaa joko yhteistyöeläinlääkäreillemme tai kotiin. Vaihtoehtoisesti tuhkat voi sirotella luonnonkauniiseen muistolehtoomme. Nouto- ja toimituspalveluidemme hinnat kerrotaan alla.

Lemmikin nouto ja toimitus

Noudamme lemmikkisi veloituksetta yhteistyökumppaneihimme kuuluvilta Kuopion kaupunkialueen eläinlääkäriasemilta. Nouto lähikuntien yhteistyöeläinlääkäreiltä maksaa 10,00 €. Lähikuntiin kuuluvat Karttula, Leppävirta, Maaninka, Siilinjärvi ja Suonenjoki. Uutena nyt Lapinlahti, eläinlääkärin vastaanotolta.

Nouto kotoa maksaa Kuopion kaupunkialueella 10,00 €. Kaupunkialueen ulkopuolelta noudon hinta on 10,00 € sekä kilometrikorvaus 0,43 €/km tai sopimuksen mukaan.

Uurnan nouto ja toimitus

Tuhkaamisen jälkeen uurnan voi noutaa Tuulikellosta sovittuna ajankohtana. Myös uurnan toimitus Kuopion kaupunkialueen yhteistyöeläinlääkäreille onnistuu veloituksetta.

Uurnan toimitus Kuopion kaupunkialueelle maksaa 10,00 €, ja sen palautus postitse 25,00 €.

Uurnan vaihtoehtona on Tuulikellon luonnonkaunis muistolehto, jonne tuhkat voi sirotella veloituksetta.

Yhteistyössä Pieneläinvastaanotto Lupsakka

Muiston arvoista palvelua